facebook  youtube  twitter  instagram 4/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Προέγκριση διακήρυξης του έργου «Κέντρο Αναρρίχησης & Αξιοποίησης Βράχων Αγίου Δημητρίου & Γάβρου Δ.Ε. Χασίων Δήμου Μετεώρων»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/03/2023 09:51:24
Προέγκριση διακήρυξης του έργου «Κέντρο Αναρρίχησης & Αξιοποίησης Βράχων Αγίου Δημητρίου & Γάβρου Δ.Ε. Χασίων Δήμου Μετεώρων»

Διατυπώθηκε θετική γνώμη από την ΕΥΔΕΠΠΘ για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο «ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» υποέργο 1: «ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 270.000 ευρώ.

Ο Φορέας να προχωρήσει στην έγκριση των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού, με ορισμό χρονικής διάρκειας από δημοσιοποίησή του έως την ημερομηνία διενέργειάς του, σύμφωνα με τα άρθρα 27, 60 και 67 του Ν 4412/2016. 

Ο φορέας σας οφείλει να τηρήσει αποδεικτικά ανάρτησης των τευχών δημοπράτησης στην ιστοσελίδα που δηλώθηκε για το διάστημα που προβλέφθηκε. 

Τα εν λόγω αποδεικτικά θα υποβληθούν με το σύνολο των λοιπών αποδεικτικών δημοσιοποίησης του διαγωνισμού (συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης στο ΚΗΜΔΗΣ), των εγκεκριμένων τευχών δημοπράτησης και εγκριτικής απόφασης φορέα σας, καθώς και των αποδεικτικών διενέργειάς του, στην Υπηρεσία μας για τη διενέργεια του προβλεπόμενου προσυμβατικού ελέγχου. 

Ο όρος της Απόφασης Ένταξης για την χρονική δέσμευση της κύριας Νομικής Δέσμευσης θα απαλειφθεί στην επόμενη τροποποίηση της.

Σχετικά άρθρα:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ | Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων Αγίου Δημητρίου και Γάβρου της ΔΕ Χασίων του Δήμου Μετεώρων



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6DM5Y
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ