6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Χρήστος Μιχαλάκης για Φένια Τζέλη: «Οι στόχοι δεν έχουν ουρανό»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/08/2021 10:52:36
Η Φένια Τζέλη έκανε περήφανους τους Έλληνες, έκανε περήφανους τους Τρικαλινούς, γυρίζοντας ως 7η Ολυμπιονίκης από το Τόκιο...

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το μέλλον της ανήκει και πως μέσα από τη σκληρή δουλειά οι στόχοι δεν έχουν ουρανό. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης στην εκδήλωση βράβευσης της Τρικαλινής Ολυμπιονίκη, όπου της αποδόθηκε το χρυσό μετάλλιο των Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας τιμητικό βραβείο, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα για την μεγάλη της επιτυχία, αλλά και το αύριο που προμηνύεται ελπιδοφόρο.

Στο μήνυμα ο Χρήστος Μιχαλάκης αναφέρει:

«Η προσπάθεια που οδηγεί σε μία επιτυχία είναι αυτή που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την σημασία της. Είναι αυτή που δικαιώνει τον αγώνα του αθλητή και κάνει όλους εμάς να σηκώνουμε τις γροθιές μας πανηγυρίζοντας την διάκριση. Και όταν μιλάμε για συμμετοχή και διάκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όλα μπαίνουν δίκαια κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό ελπίδας για το αύριο.

Είμαι σίγουρος πως το μέλλον σου ανήκει και πως αυτή τη σημαντική διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα ακολουθήσουν άλλες μεγαλύτερες. Το αύριο σε περιμένει και θα είμαστε όλοι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα.

Για να μας ταξιδέψεις "Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά"».

Χρήστος Μιχαλάκης και Κώστας Αγοραστός στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των αθλητριών και αθλητών του τόπου μας. Μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, από έργα υποδομής, από ουσιαστική αρωγή, δίνουν στήριξη στο ταλέντο, στην σκληρή δουλειά, στην αθλητική Παιδεία. Μακριά πολλές φορές από τα φώτα της δημοσιότητας, ξεδιπλώνουν τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον Αθλητισμό και τείνουν το χέρι τους σε κάθε νέα αθλήτρια και νέο αθλητή.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ