facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Χαιρετισμός του Προέδρου του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Χρίστου Λιάπη στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, San Diego

Δημοσιεύθηκε από: Χρίστος Χ. Λιάπης  17/05/2021 09:03:54
Χαιρετισμός του Προέδρου του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Χρίστου Λιάπη στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, San Diego
Ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, απηύθυνε χαιρετισμό και παρακολούθησε τις εργασίες του νέου κύκλου του Εκπαιδευτικού Προγράμματος...

«Συμβουλευτική στον Τομέα της Τοξικοεξάρτησης: οι Γνώσεις, οι Δεξιότητες και η Στάση στην Επαγγελματική Πρακτική» που ξεκίνησε το ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχιατρικής του University of California, San Diego, μαζί με τους David Deitch, Ομότιμο Καθηγητή Κλινικής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ψυχιατρικής University of California, San Diego και Jeff Daskalakis, Καθηγητή Ψυχιατρικής, Πρόεδρο του Τμήματος Ψυχιατρικής School of Medicine, University of California, San Diego, με συντονιστές του Προγράμματος τον Igor Koutsenok, Καθηγητή Ψυχιατρικής, Διευθυντή του Center for Criminality and Addiction Research, Training and Application, Τμήμα Ψυχιατρικής University of California, San Diego και τον Nick Mellos, Ψυχίατρο, Acting Chief of Psychiatry at the Veteran Affairs.

Ο Δρ. Λιάπης τόνισε στον χαιρετισμό του:

«Αναγνωρίζοντας την ενωτική δυναμική του αντιναρκωτικού αγώνα, η οποία δεν περιορίζεται απλά στο επιστημονικό πεδίο, δράττομαι της ευκαιρίας να υπογραμμίσω την καινούρια προοπτική που το Εκπαιδευτικό σας Πρόγραμμα δημιουργεί, ενδυναμώνοντας τους ακαδημαϊκούς και κοινωνικούς δεσμούς ανάμεσα στη διακεκριμένη επιστημονική σας κοινότητα και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την τιμή που μού επιφυλάξατε να χαιρετίσω επίσημα την έναρξη αυτού του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, ενός αξιοσημείωτου επιστημονικού γεγονότος που φιλοξενείται από το ΚΕΘΕΑ, δυστυχώς ψηφιακά, εξαιτίας του SARS-CoV-2. Η παρουσία περίφημων επιστημόνων από την Καλιφόρνια, αλλά βασικά από όλον τον κόσμο, αποτελεί ένα δείγμα της αναγνώρισης της θεραπείας των εξαρτήσεων στην Ελλάδα.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με τον Τομέα και τα Τμήματα Εκπαίδευσης του Οργανισμού μας, την Άννα και τον Ρέμο, για τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες τους και να απευθύνω σε όλες και σε όλους σας ένα πολύ θερμό, ψηφιακό, καλωσόρισμα στην Αθήνα, την πόλη της θεάς της σοφίας, Αθηνάς, στη χώρα της θεάς Υγείας».

«Realising the unifying capacity of drug rehabilitation, not just contained in the scientific field, may I take the opportunity to underline the new perspective that your Educational Program creates by enhancing the academic and social bonds between your distinguished Scientific Society and the Hellenic Therapeutic Centre for Depended Individuals.

I would like to thank you all for offering me this honor to officially address to this Educational Program, a remarkable scientific event hosted by KETHEA, digitally, unfortunately, because of SARS-CoV-2. The presence of renowned scientists from California, but actually from around the world, is a token of your recognition to addiction therapy in Greece.

I would also like to congratulate Anna and Remos for their pioneering initiatives, as well as to address to all of you a very warm digital welcome in Athens Greece, the city of goddness of wisdom, “Athena”, the country of goddess of health “Hygeia”»



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2RB1O
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ