facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VAR [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/08/2020 20:41:15
VAR [ΣΧΛ]
Το τερμάτισε με το clopy paste του ο αντ' αυτού

Με κείμενό μας, με ρεπορτάζ του ekalampaka.gr, έσπευσε να ενημερώσει το κοινό του στο fb ο εντεταλμένος Σωτήρης Γίδας για την έγκριση των ληξιπρόθεσμων...

Εκεί που το τερμάτισε ο αντ' αυτού είναι ότι το ίδιο κείμενο, το άρθρο του ekalampaka.gr, το έστειλε ως δικό του κείμενο σε τρία sites της πόλης.

Με εντολή δημάρχου βέβαια…

Μαινόμενος ή αμυνόμενος δήμαρχος;

Πάντως είτε άμυνα, είτε επίθεση έπαιξε ο δήμαρχος στέλνοντας το περιβόητο δελτίο τύπου περί συκοφαντιών και προσφυγής στη δικαιοσύνη, ένα είναι σίγουρο: Και τα δύο χρειάζονται στην πολιτική, όπως και στο ποδόσφαιρο. Αρκεί να ξέρεις να τα παίζεις καλά, και πρωτίστως να αποφεύγεις τα αυτογκόλ.

Απορία...

Αν ο Αλέκος κάνει αναγκαστικό ανασχηματισμό, θα εξακολουθούν να υπάρχουν «Σαλώμες» που θα ζητούν το κεφάλι των συνεργατών επί πίνακι;

Το χρηματιστήριο της μάσκας

Να μου το θυμηθείτε σε λίγο καιρό δεν θα πληρώνουμε με ευρώ, αλλά με μάσκες. Θα είναι το νέο Bitcoin. Maskcoin. Να το δοκιμάσω από αύριο με τον κρεοπώλη. Θα του πάω 2 επαγγελματικές ιατρικές μάσκες Ν95 χωρίς βαλβίδα (διάβασα ότι είναι top σε θέμα προστασίας) και θα του ζητήσω ένα κιλό κιμά. Λέω να φτιάξω παστίτσιο. Χοντρό μακαρόνι, έχω ακόμα στοκ από το Πάσχα.


Διάφορα γεγονότα της καθημερινότητας θα τα περνούμε από… VAR με σχόλια, υπαινιγμούς, απορίες, καυστικότητα, γέλιο και σατιρική διάθεση.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Αχ καλαμπακα (19/8/2020 3:31:19 μμ):

Στην εξέδρα τους έστειλε ο κόσμος της Καλαμπάκας αγαπητέ κ δήμαρχος βγήκε γιατί ήταν τα χαλασμένα πικαπ αλλιώς θα παίζατε όλοι μαντολίνο....περαστικά τώρα κ αύριο με υγεία.


Μαυρος κυκλος (18/8/2020 9:54:25 μμ):

Αφού δεν δουλεύουν να φύγουν το θέμα είναι ποιος το αποφασίζει αυτό ο δημάρχους η τα χαλασμένα πικάπ από δίπλα ; Δήμαρχε πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δες από που ξεκίνησες με ποιους πρωτοτραβηξατε κουπί και τους έχεις στείλει στη εξέδρα και άλλους σπίτι τους, ο λαός του δήμου Μετεώρων σε έκανε δήμαρχο γιατί ήσουν καθαρός μην αφήσεις να σε βρωμίζουν διάφοροι δεν το αξίζεις ούτε εσύ ουτε οι συνεργάτες σου ουτε ο δήμος ολάκερος.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EH6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ