facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Βαλομάνδρας …επί το έργον [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/11/2019 21:00:56
Βαλομάνδρας …επί το έργον [φώτος]
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι ο Νίκος Βαλομάνδρας ως επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων, αναλώνεται σε συσκέψεις, συναντήσεις και σεμινάρια ως γνήσιος συνδικαλιστής, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική...

Εκτός από την προάσπιση και ανάδειξη του επαγγελματικού κλάδου που εκπροσωπεί, καθημερινά «τρέχει» με το συνεργείο του, όπου τον καλούν να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι σήμερα βρέθηκε σε νέο κατάστημα της πόλης μας με σκοπό την εγκατάσταση παροχέτευσης φυσικού αερίου. Μαζί του έχει τον «συνεχιστή» του, τον Τζορτζ Ζαχαράκη να τον βοηθά και να μαθαίνει παράλληλα κοντά του τα μυστικά του επαγγέλματος. Ο ίδιος άλλωστε ξέρει πολλά αφού από 12 χρονών ασχολείται με το αντικείμενο.

Η εμπειρία, οι γνώσεις, αλλά και η συνεχής ενημέρωση πάνω στο αντικείμενό του, είναι τα εχέγγυα για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα το σχετικό πιστοποιητικό που υπογράφει με την ολοκλήρωση των εργασιών, αφήνει τους πελάτες του σίγουρους και με το κεφάλι ήσυχο ότι δεν θα αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητες περιπέτειες.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
YKTVH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ