22/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Τρίκαλα - Από 1η Σεπτέμβρη ξεκινά τις διακοπές λόγω οφειλών η ΔΕΥΑΤ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/09/2021 09:10:28
Από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζεται η ανάγκη να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμοι και ανεξόφλητοι λογαριασμοί...

Την περίοδο του καύσωνα η δημοτική επιχείρηση είχε αναστείλει τις διακοπές υδρομέτρων λόγω οφειλών, ενώ δόθηκε και παράταση μέχρι 31 Αυγούστου.

Πλέον, όμως, η αναστολή διακόπτεται, οπότε η μη πληρωμή των οφειλών από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, θα συνεπάγεται και τις προβλεπόμενες συνέπειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Τρικάλων με πνεύμα και διάθεση κατανόησης και ευαισθησίας προς όλους/ες τους/τις συμπολίτες/τισσες και καταναλωτές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποπληρωμή των οφειλών τους, για μακρό χρονικό διάστημα ανέστειλε τις διακοπές υδροδότησης για υδρόμετρα που παρουσιάζουν οφειλές.

Λόγω του παρατεταμένου καύσωνα η ΔΕΥΑΤ -διά της διοικήσεως της- αποφάσισε να μην προβεί σε διακοπή υδροδοτήσεων έως και 16.8.2021, χρονικό διάστημα που παρατείνεται εκ νέου έως 31.8.2021.

Όμως, προκειμένου να μπορέσει η ΔΕΥΑΤ να συνεχίσει να επιτελεί το κατά προορισμό έργο της και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και άρτια λειτουργία των δικτύων και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της, καθίσταται αναγκαίο να γίνονται έγκαιρα και εμπρόθεσμα οι εξοφλήσεις των οφειλών προς την Επιχείρηση.

Σε αντίθετη περίπτωση, από 01.09.2021 θα επέρχονται οι προβλεπόμενες συνέπειες που επιφέρουν οι ληξιπρόθεσμοι και ανεξόφλητοι λογαριασμοί καταναλώσεως ύδατος».

tv10.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
E6ZCM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ