facebook  youtube  twitter  instagram 6/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Το 'πε και το 'κανε

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/02/2020 15:29:43
Το
Μπορεί για κάποιους η χθεσινή πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο του επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Παπαμιχαήλ, περί οικονομικού διαχειριστικού ελέγχου του δήμου Μετεώρων να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, η αλήθεια όμως είναι ότι έπρεπε να το περιμένουν...

Και αυτό γιατί ο ίδιος είχε δεσμευτεί, ενώπιον του καλαμπακιώτικου λαού, ως υποψήφιος δήμαρχος στην κεντρική του ομιλία παραμονές των εκλογών του περασμένου Μαΐου, ότι θα προβεί σε έλεγχο των αναθέσεων που έγιναν το «επίμαχο» οκτάμηνο προ των εκλογών από την προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι για την τυπική νομιμότητα τους, αλλά για το φυσικό τους αντικείμενο, αν δηλαδή υλοποιήθηκε η κάθε ανάθεση για το σκοπό για τον οποίο έγινε. Μάλιστα χαρακτηριστικά τότε είχε χρησιμοποιήσει τα ρήματα «δεσμεύομαι» και «προειδοποιώ».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο από την κεντρική ομιλία του Γιάννη Παπαμιχαήλ πατώντας ΕΔΩ (από το 30:00 και μετά).

Εκτός από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η «μπάλα» πήρε και τη νέα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να αφήνει αιχμηρά υπονοούμενα για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Μετεώρων και να ζητά τον έλεγχο και για το διάστημα μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
QCLNY
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ