8/2/2023
  


 
Τιμήθηκε για την παρουσία του στο χώρο του Τρικαλινού ποδοσφαίρου ο Dr. Κώστας Φαμίσης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/03/2022 18:03:35

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ταβερνείο τα «Μεζεδοκαμώματα» στα παλιά Μανάβικα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου νομού Τρικάλων.

Το σύνολο των Τρικαλινών προπονητών τίμησαν με την παρουσία τους την ωραία αυτή εκδήλωση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βίκτωρα Ψύχο και τα λοιπά μέλη του ΔΣ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε για την παρουσία του στο χώρο του Τρικαλινού ποδοσφαίρου ο Dr. Κώστας Φαμίσης, με πλακέτα που του απονεμήθηκε διά χειρός Bίκτωρα Ψύχου.

Εκ μέρους της ΕΠΣ Τρικάλων το "παρών" έδωσαν ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος, ο Δημήτρης Κουτσώνας και ο υπάλληλος της Ένωσης Αχιλλέας Ζήρας.

Επίσης παραβρέθηκαν και τρία μέλη της ΕΠΣ Καρδίτσας, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών του γειτονικού νομού Βασίλης Τσιαμούλης, που βοήθησαν τους Τρικαλινούς ομολόγους τους στην έναρξη της προσπάθειας και της δημιουργίας του δικού τους συνδέσμου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής Αποστόλης Σέμπρος, που βρήκε το φλουρί της Βασιλόπιτας, κερδίζοντας έτσι το αντίστοιχο έπαθλο από τον ταμία του συνδέσμου Κώστα Γουργούλια

Ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι, καθώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Κορομπλής φρόντισε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και περιποίηση των παρευρισκομένων.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U22R
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ