facebook  youtube  twitter  instagram 4/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



«Τα λεφτά πίσω» ζητά ο Κουρέτας από το Δήμο Φαρκαδόνας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/01/2024 13:33:46
«Τα λεφτά πίσω» ζητά ο Κουρέτας από το Δήμο Φαρκαδόνας

Βεβαίωση χρέους ποσού 14.222,30 σε βάρος του Δήμου Φαρκαδόνας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, σημειώνοντας ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε ΔΟΥ στα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού, εντός 15 ημερολογιακών ημερών, αλλιώς το χρέος θα βεβαιωθεί στην εφορία και θα επιδιωχθεί η είσπραξή του με βάση τις διατάξεις του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ).

Ο λόγος;

Η επιβολή δημοσιονομικής διόρθωσης και ανάκτησης αχρεωστήτως ποσού 14.222,30 €, για ισόποση δαπάνη που συμπεριέλαβε ο Δήμος Φαρκαδόνας στην υλοποίηση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας», και η οποία δαπάνη κρίθηκε οριστικά ως μη επιλέξιμη.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και παραβιάσθηκαν, όπως αναφέρεται στην απόφαση συγκεκριμένο όροι κανόνες επιλεξιμότητας δαπανών.

Συγκεκριμένα, η δαπάνη ύψους 14.222.30 ευρώ, αφορούσε στην «εγκατάσταση λεβητοστασίου πλήρους με λέβητα και συμπύκνωσης φυσικού αερίου - υγραερίου κυκλοφορητή και ηλεκτρολογικό υλικό», η οποία αφορά σε δαπάνη υλικών που δεν ενσωματώνονται στο έργο (υλικά επί τόπου σε περαιωμένο έργο) και δεν αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72661
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ