facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή του Ασπροποτάμου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/12/2023 14:16:11
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή του Ασπροποτάμου

Χρ. Μιχαλάκης: Διαρκής προσπάθεια για αξιοπρεπή πρόσβαση σε κάθε γωνιά του Νομού

Συνεχίζεται καθημερινά, και με κάθε διαθέσιμο μέσο, η προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, να αποκαταστήσει την πρόσβαση σε κάθε σημείο του Νομού.

Στον ορεινό όγκο οι καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρωτόγνωρες κακοκαιρίες είναι τεράστιες, με συνεργεία να επιχειρούν συνεχώς, παρά τις δύσκολες συνθήκες, για την αποκατάσταση των βασικών υποδομών που έχουν πληγεί.

Οι εργασίες είναι εντατικές και στην περιοχή του Ασπροποτάμου, όπου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στις 28 Νοεμβρίου, δημιουργήθηκαν εκ νέου προβλήματα στον δρόμο από γέφυρα Αλεξίου έως την γέφυρα στα Τρία Ποτάμια, ενώ παράλληλα επιχειρείται η βελτίωση του δρόμου προς Καλλιρόη από την παραπάνω γέφυρα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη να συντονίζει τις παρεμβάσεις και να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Όπως τονίζει «βρισκόμαστε καθημερινά μπροστά στην μάχη για την αποκατάσταση των τεράστιων καταστροφών σε βασικές υποδομές και στην περιοχή του Ασπροποτάμου. Πρόκειται για μία διαρκή προσπάθεια, σε πολλαπλά μέτωπα, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για να αποκατασταθεί η πρόσβαση σε κάθε γωνιά του Νομού. Προφανώς, η αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα δεν είναι εύκολη. Όμως, οι προσπάθειές μας εντείνονται με όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε κάθε συμπολίτης μας, κάθε οικισμός, κάθε σημείο, να αποκτήσει και πάλι αξιοπρεπή πρόσβαση».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V2QS1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ