facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Συνάντηση Δημάρχου με Προέδρους ΔΕ Καστανιάς [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/02/2024 11:25:20
Συνάντηση Δημάρχου με Προέδρους ΔΕ Καστανιάς [φώτος]

Στο Δημαρχείο της πόλης μας πραγματοποιείται αυτή την ώρα συνάντηση – σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Καστανιάς.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής των ζητημάτων που αφορούν στα χωριά μας, που έχει δρομολογήσει ο Δήμαρχος θέλοντας να έχει πάντα μια άμεση και διαρκή επαφή με κάθε γωνιά του δήμου μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λ. Αβραμόπουλος: «Πρώτη προτεραιότητά μας η αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης των χωριών μας»

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μετεώρων με τους Προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Καστανιάς

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καστανιάς  είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που δεσμεύτηκε να έχει ο Δήμαρχος με τους Προέδρους των χωριών, το πρωί της Τρίτης είχε την ευκαιρία να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις προτάσεις σχετικά με πτυχές που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη των χωριών. 

Η πρώτη προτεραιότητα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν είναι η αποκατάσταση της ύδρευσης σε όλα τα χωριά. Ακόμη ο κ. Αβραμόπουλος εξήγησε για άλλη μια φορά το νέο τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής σημειώνοντας ότι «οι εργασίες που θα γίνονται στα χωριά θα φέρουν την υπογραφή του Προέδρου του χωριού, την υπογραφή του αρμόδιου Αντιδημάρχου της περιοχής και την υπογραφή της Τεχνικής Υπηρεσίας ή της ΔΕΥΑΜ ανάλογα το έργο. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρεις υπογραφές κανένα έργο δεν θα προχωρά στην πληρωμή του». Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των χωριών ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το διπλασιασμό της παγίας καταβολής που όπως είπαν πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουν για την βελτίωση της καθημερινότητας στα χωριά.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων επεσήμανε ότι «όλα όσα έχουμε πει είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε πράξη. Τα προβλήματα που έχουμε να λύσουμε είναι πολλά και περίπλοκα. Μέσα από τη σωστή προτεραιοποίηση των προβλημάτων, τον καλό συντονισμό μεταξύ Τεχνικής Υπηρεσίας, ΔΕΥΑΜ και Τοπικών Κοινοτήτων και τον κατάλληλο προγραμματισμό θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου»

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Α’ Ασπροποτάμου – Καστανιάς Δημήτρης Χύμας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων  Αμάραντου Κωνσταντίνος Γουγουλάκης, Ελαφίου Δημήτριος Νταλαμάγκας, Ματονερίου Νικόλαος Κύργος, Καλομοίρας Γιώργος Λιόντας, Καστανιάς Γιώργος Κόφφας, Αμπελοχωρίου Αθανάσιος Νικογιάννης.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
EPYBM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ