17/8/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 


Συμμετείχε στο πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/05/2022 12:52:22

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, το 1ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό, Αθλητικό Πρόγραμμα «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ».

Συγκεκριμένα οι μαθητές των Γ΄ Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) και το πρόγραμμα «HER WORLD HER RULES». Το πρόγραμμα πραγματοποιείτε σε σχολεία Α/Εκπαίδευσης όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα αγόρια και κορίτσια γίνεται, καθώς επίσης και να δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Καλαθοσφαίρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ) Αφροδίτη Αραπατσάνη η οποία σε συνεργασία με τους προπονητές Αριστοτέλη Παπαναστασίου και Κώστα Σπανό έδειξαν στα παιδιά τεχνικές και μυστικά της Καλαθοσφαίρισης.

Τα παιδιά προπονήθηκαν, έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και μπάσκετ και διασκέδασαν. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61458
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ