2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο 1ο Kickboxing «Dynamic Sparring» οι αθλητές και αθλήτριες της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 Dan [video + 26 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/11/2013 18:46:56

Οι αθλητές και αθλήτριες της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» όπου διδάσκει ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 3 Dan, για άλλη μια φορά είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν με συναθλητές τους από άλλους συλλόγους και σχολές και να αναδείξουν το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας τους και των γνώσεών τους στις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται...

 

 

...Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε το 1ο Kickboxing «Dynamic Sparring» που διοργανώθηκε το πρωινό της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανθέων Λαμίας.

Η αθλητική εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing Π.Ο.Κ. και ήταν ανοικτή στο κοινό, αφορούσε σε όλα τα επίπεδα αθλητών, αρχαρίων, ημιπροχωρημένων, προχωρημένων, παίδων, κορασίδων και εφήβων.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 3 Dan κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων ήταν κοντά στους αθλητές του που συμμετείχαν στη διοργάνωση και τους καθοδηγούσε στις κινήσεις τους.

video

 φωτογραφίες
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V36T1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ