facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Στιγμιότυπα των Προκριματικών Αγώνων Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α-Β-Γ-Δ Κατηγοριών και Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο Επιπέδων 1-4 Β Περιφέρειας [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/04/2022 13:11:11
Στιγμιότυπα των Προκριματικών Αγώνων Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α-Β-Γ-Δ Κατηγοριών και Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο Επιπέδων 1-4 Β Περιφέρειας [φώτος]

Το Βλαχάβειο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαμπάκας έχει την τιμητική του καθώς φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο τους Προκριματικούς Αγώνες Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α-Β-Γ-Δ Κατηγοριών και τον Περιφερειακό Αγώνα Τραμπολίνο Επιπέδων 1-4 Β Περιφέρειας.

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές διαφόρων ηλικιών και κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά από την περιοχή μας που είναι μέλη της Γυμναστικής Ένωσης Καλαμπάκας και Τρικάλων η οποία είχε μια δυναμική παρουσία στη διοργάνωση.

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι οι γονείς ωθούν τα παιδιά στον αθλητισμό και στηρίζουν την πορεία τους στις αθλητικές διοργανώσεις.

Όπως ξέρουμε η παιδεία που λαμβάνουν τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό τα βοηθά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να συνεργάζονται με άλλα παιδιά και να αγωνίζονται για έναν κοινό σκοπό. Ακόμα και τα ατομικά αγωνίσματα δημιουργούν γερές βάσεις για να αναπτυχθεί, πέρα από ένα υγιές και δυνατό σώμα, και μια ισχυρή προσωπικότητα.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5A348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ