facebook  youtube  twitter  instagram 30/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Σκέψεις για αξιοποίηση του Χρήστου Ζώρου στο Δήμο Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/01/2024 11:50:47
Σκέψεις για αξιοποίηση του Χρήστου Ζώρου στο Δήμο Μετεώρων

Μπορεί ο Χρήστος Ζώρος, πρωτοεμφανιζόμενος στις απερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, να μην εκλέχθηκε, η προσπάθειά του όμως μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Ένας νέος -κατά κοινή αποδοχή- ικανός, εργατικός, αποδοτικός, με ποικίλες γνώσεις άφησε δυναμικά το στίγμα του, κάνοντας έναν έντιμο και δυνατό προεκλογικό αγώνα.

Ωστόσο, σε ένα εκλογικό σύστημα όπως αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν εκτιμώνται μόνο τα χαρίσματα. Δημοτικότητα, εμπειρία, στρατηγική, προεκλογικά "τερτίπια" και περίτεχνοι ελιγμοί αλλά και τύχη πολλές φορές συνυπολογίζονται στο αποκαλούμενο πακέτο του εκάστοτε υποψηφίου.

Τα χαρίσματα όμως και οι γνώσεις πρέπει να εκτιμώνται από επιχειρήσεις που επιδιώκουν να ενισχύσουν το brand τους και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Το brand λέγεται Μετέωρα, η επιχείρηση Δήμος Μετεώρων και ο "ceo" Λευτέρης Αβραμόπουλος βάλθηκε να ανεβάσει τον πήχη ψηλά επιλέγοντας τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις.

Στον νευραλγικό για την περιοχή μας τομέα του τουρισμού, η γνώση, η προϋπηρεσία και η αγάπη του Χρήστου για το αντικείμενο, τον καθιστούν ως "χρήσιμο εργαλείο" κι από ό,τι φαίνεται ο Δήμαρχος τέτοια χρήσιμα εργαλεία σκοπεύει να τα αξιοποιήσει καταλλήλως στην επίτευξη των στόχων της συγκεκριμένης "επιχείρησης".

Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχουν σκέψεις ο Χρήστος να αναλάβει πόστο σχετικό με το τουριστικό προϊόν. Το αν, το πού και το πώς θα το αποφασίσει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με τη βοήθεια των συμβούλων και των συνεργατών του.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBLNX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ