1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρωτιές και διακρίσεις για τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδος Ju Jitsu [90 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/04/2015 13:40:09
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ «Ερρίκος Χατζόπουλος» στη Θήβα διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδος Ju Jitsu, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ)...

Η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων στην πολεμική τέχνη του Ju Jitsu, που τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της σχολής, απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς, με τη μορφή της συγκομιδή μεταλλίων σε μια επίσημη διοργάνωση διασυλλογικού χαρακτήρα.

Εννιά αθλητές του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan που συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος του πρωταθλήματος ήρθαν αντιμέτωποι με αρκετούς αθλητές της κατηγορίας τους, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Στεφανία Γκλάρα, Βασίλης Γκλαρας, Στέλιος Βακουφτσής και Χρήστος Βακουφτσής.

Τη δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο κέρδισαν επάξια οι: Αντώνης Ντάπας, Βασίλης Βλάχος, Γιάννης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Παπαβασιλείου και Γιάννης Γκλάρας.

Η επιτυχία τους ήταν αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου τους, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευμένων οδηγιών του προπονητή τους sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan -που συνόδευσε την αποστολή στη Θήβα. Ο ίδιος έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες αγώνες κατά την αθλητική του πορεία και γνωρίζοντας το άγχος λίγο πριν τον αγώνα, ήταν κοντά στους αθλητές καθοδηγώντας και ενθαρρύνοντάς τους. Για τις διακεκριμένες επιδόσεις τους, καθώς και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους στο πλαίσιο των αθλητικών προτύπων και διδαχών, τους συγχαίρει θερμά.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ