facebook  youtube  twitter  instagram 2/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

  

  

  

 



Πρόσκληση 1ης Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της δημοτικής αρχής έτους 2024

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/02/2024 13:19:24
Πρόσκληση 1ης Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της δημοτικής αρχής έτους 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στις 28 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Νόμου 3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Νόμου 5056/2023 και ισχύει.

Σας ενημερώνουμε ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής κατά το πρώτο δίμηνο της θητείας της, εφόσον κατατεθούν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου ή αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου  ([email protected]) ή στο γενικό email του Δήμου Μετεώρων ([email protected]) τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι έως 24-2-2024

Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. 

Πέρα των ανωτέρω δέκα θεμάτων έως δύο (2) θέματα τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δύο (2) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Μετεώρων
Αθανάσιος Κ. Ρουστάνης


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J72H6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ