facebook  youtube  twitter  instagram 2/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

  

  

  

 



Πρόγραμμα κατάρτισης Erasmus+ του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμπάκας στην Ισπανία

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/12/2023 22:53:28
Πρόγραμμα κατάρτισης Erasmus+ του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμπάκας στην Ισπανία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ KA1, του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, στην Σεβίλλη της Ισπανίας.

Το σχέδιο με τίτλο «Τρισδιάστατη Εκτύπωση – 3D Printing for VET», και κωδικό 2022-1-EL01-KA121-VET-000058502 ξεκίνησε στις 18/11/2023 και ολοκληρώθηκε στις 01/12/2023.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 14 μαθητές, οι οποίοι προέρχονται από τους τομείς Πληροφορικής, Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας.  Στη διάρκεια των 14 ημερών οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια για τα σχεδιαστικά προγράμματα Catia V5 part design και Ultimaker Cura και πραγματοποιήσαν επαγγελματικές επισκέψεις σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης .

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης κινητικότητας υπήρξαν οργανωμένες δραστηριότητες πολιτισμικής φύσης που περιλάμβαναν ξενάγηση και επισκέψεις σε μουσεία και αξιοθέατα της Σεβίλλης, όπως:

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Σεβίλλης

Το Παλάτι Αλκαζάρή Αλκαθάρ το οποίο είναι το αρχαιότερο βασιλικό παλάτι στην Ευρώπη που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα από βασιλική Ισπανική οικογένεια.

Τον Καθεδρικό ναό (Catedral de Seville) ο οποίος είναι γνωστός γιατί φιλοξενεί τον τάφο του Χριστόφορου Κολόμβου χρονολογείται από τον 15ο αιώνα  

Την παραμυθένια Plaza de Espana (πλατεία της Ισπανίας), το μπαρόκ στυλ αναμειγνύεται με αναγεννησιακά στοιχεία έχοντας και τις αραβικές πινελιές.

Το Metropol  Parasol ή αλλιώς Setas de Sevilla, είναι μια τεράστια και ξεχωριστή αρχιτεκτονική κατασκευή που σου θυμίζει μανιτάρια.

Το σχολείο μας πιστό στην πεποίθησή του ότι ο ρόλος του δεν είναι μόνο η προσφορά γνώσεων αλλά και ευκαιριών στους μαθητές του, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό και διαπολιτισμικό επίπεδο, συνεχίζει την προσπάθεια για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EGR
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ