facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Πολλές πρωτιές και διακρίσεις για τους αθλητές της Budokai Fighters Papapoulios στους αγώνες της WKB Hellas Gladiators Challenge [video + φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/03/2023 19:03:23
Πολλές πρωτιές και διακρίσεις για τους αθλητές της Budokai Fighters Papapoulios στους αγώνες της WKB Hellas Gladiators Challenge [video + φώτος]

Πολλές πρωτιές και διακρίσεις ήταν ο απολογισμός των αθλητών των dojo της Budokai Fighters Papapoulios στους αγώνες της WKB Hellas Gladiators Challenge που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» την Κυριακή 19 Μαρτίου. 

Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ενώ την επιμέλεια για τη διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε ο ΑΣ «Μονομάχοι» Παλαμά και ο Shihan Κωνσταντίνος Γαλλιός. 

Στην αθλητική συνάντηση παρέστησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος Κωστής. 

Το κλειστό γυμναστήριο γέμισε με πάνω από 240 αθλητές οι οποίοι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συνολική εικόνα που παρουσίασαν εντός και εκτός τατάμι. Ένα επιπλέον μπράβο στους δικούς μου fighters για τις διακρίσεις που πέτυχαν δείχνοντας δύναμη, πάθος και άψογη τεχνική κατάρτιση.

Ως επικεφαλής της WKB Hellas θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές για την απόλυτη στήριξή τους, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας την Π.Ο.Κ., την WKB Hellas καθώς και το Δήμο Καρδίτσας για την παραχώρηση του γυμναστηρίου. 

Επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους, όλους τους προπονητές που αποδέχθηκαν το κάλεσμά μας, όλους όσοι βοήθησαν για να στηθούν οι αγώνες, τους διαιτητές και κριτές για την άψογη εμφάνισή τους καθώς και όλους τους φίλους και γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά και παρευρέθηκαν για να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους. 

Η επόμενη αθλητική συνάντηση θα είναι εκτός Ελλάδας, καθώς οι αθλητές της WKB Hellas πρόκειται να πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WKB το οποίο και θα διεξαχθεί το Μάιο στην πόλη Sabadell της Ισπανίας.

OSU

Branch Chief της WKB Hellas
Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης 5 dan




Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L8GIT
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ