facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Ποιος τον πιάνει...

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/07/2022 22:40:18
Ποιος τον πιάνει...

Με τόσες υποχρεώσεις, εκδηλώσεις, ραντεβού, ο αεικίνητος και πανταχού παρών Λευτέρης Αβραμόπουλος επέλεξε μία προσφορότερη από το αμάξι, λύση μετακίνησης, τουλάχιστον στο κέντρο. Τον είδαμε πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι να μετακινείται κάνοντας επίδειξη ισορροπίας δίνοντας και το eco - μήνυμά του στους πολίτες της Καλαμπάκας.

Σκεπτόμενος πολίτης, πρόσωπο με έντονο το αίσθημα της οικολογικής συνείδησης και υπέρμαχος της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, ο Λευτέρης γνωρίζει πολύ καλά ότι στην ατζέντα του ως υποψήφιου Δημάρχου η πράσινη ανάπτυξη θα πρέπει να κατέχει στρατηγικό ρόλο. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία πλέον (π.χ. Ταμείο Ανάκαμψης, νέο ΕΣΠΑ) έχουν «πράσινο» πρόσημο.

Λαμπρό παράδειγμα αξιοποίησης της πράσινης ανάπτυξης, ο φίλος του, Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον οποίο πυκνά-συχνά ανταλλάσσουν ιδέες και σκέψεις για το μέλλον της αυτοδιοίκησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, ο οποίος «ανεβαίνοντας στο ποδήλατό του» πέτυχε μέχρι και σήμερα ουκ ολίγα για το Δήμο Τρικκαίων.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
BMVXJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ