28/1/2023
  


 
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Χορήγηση 9 Υποτροφιών για σπουδές σε Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/07/2022 19:29:45

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για 8η χρονιά φέτος συμμετέχει στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης και ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης στον θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες».

Ιδιαίτερα για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος, τέτοιες ενέργειες Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης ενισχύουν το δικαίωμα των νέων της χώρας μας για εκπαίδευση, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να απέχει από μία προσπάθεια που βασικό στόχο έχει την ικανοποίηση της ανάγκης για σπουδές των νέων ανθρώπων που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί οικονομικά. Πεποίθησή μας είναι πως μπορούμε τελικά, δουλεύοντας όλοι μαζί, να εμφυσήσουμε στους νέους μας ελπίδα και όραμα για το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται. 

Οι υποτροφίες που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα δοθούν με κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο Λύκειο) για οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρονται οι δικαιούχοι μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχονται από τους φορείς και είναι οι εξής:

3 υποτροφίες για Bachelor στο Mediterranean College για το α’ έτος σπουδών, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων

2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων

2 πλήρεις, ετήσιες υποτροφίες στο MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων, πλην των διετών προγραμμάτων HND, για τα οποία η υποτροφία αφορά στο α’ έτος σπουδών

2 ετήσιες υποτροφίες στo ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι

Όλη η προκήρυξη, οι σχετικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr (στην αρχική σελίδα Ενημέρωση – Ανακοινώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνούν στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κ. Μιχάλη Σακελάρη ηλεκτρονικά ([email protected]) καθώς και στο τηλέφωνο 2413 506381.

Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά από όλη τη Θεσσαλία θα γίνονται δεκτά  στην ηλεκτρονική Δ/νση ([email protected]) από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P0KM8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ