facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



[upd] Πάτρα: Τι λέει η μητέρα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/09/2020 09:46:22
[upd] Πάτρα: Τι λέει η μητέρα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Δεν στήριξα καμία κατάληψη κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία» δηλώνει η μητέρα του μαθητή από το 2ο Λύκειο της Πάτρας, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό...

«Η κατάληψη στο σχολείο του γιου μου δεν πραγματοποιήθηκε για να διαμαρτυρηθούν οι μαθητές ενάντια στη μάσκα, αλλά επειδή ζητούν επιπρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων, και να πραγματοποιηθούν περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Σε αντίθεση, όμως, με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί ότι δεν στήριξα καμία κατάληψη και ότι απλώς πήγα να πάρω τον γιο μου από σχολείο του χθες το μεσημέρι», εξηγεί η Ε.Κ (το alfavita έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της μητέρας του μαθητή).

Ούσα εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Πάτρας, η μητέρα του μαθητή αναφέρει επίσης ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει το τεστ covid-19 -όπως προβλέπεται-, το οποίο ύστερα βγήκε θετικό. Η ίδια ήταν ασυμπτωματική.

Δημιουργήθηκε ωστόσο ανησυχία στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητας, μιας και η μητέρα του μαθητή την προηγούμενη ημέρα είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητο της και συμμαθητές του γιου της στο σπίτι τους.

Όπως διευκρίνισε τέλος πριν από λίγο στην ΕΡΤ και ο αντιδήμαρχος κ. Τάκης Πετρόπουλος, που βρέθηκε στο σχολείο όπου γίνεται απολύμανση, οι μαθητές στο σχολείο αυτό δεν είναι αρνητές της μάσκας και η κατάληψη έχει αίτημα 15 μαθητές στην τάξη και καλύτερο εξαερισμό αιθουσών.

dete.gr, alfavita.gr


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μητέρα μαθητή στην Πάτρα που έχει ταχθεί κατά της μάσκας και συν τοις άλλοις είχε πάει και στο σχολείο προκειμένου να στηρίξει την κατάληψη κατά της μάσκας, στην οποία, όπως λένε οι πληροφορίες, συμμετείχε και το παιδί της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο νοσοκομείου της Πάτρας η οποία υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό (ήταν ασυμπτωματική) αλλά το αποτέλεσμα του τεστ βρήκε αφότου είχε πάει στο σχολείο, γεγονός που σήμανε συναγερμό και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι να βγει το τεστ, στο οποίο υπεβλήθη αφότου επέστρεψε από άδεια στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθείται στα νοσηλευτικά ιδρύματα, είχε επαφές εντός του νοσοκομείου ακόμη και με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη διοίκηση. Τόσο οι επαφές εντός του νοσοκομείου όσο και οι επαφές στο σχολείο, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία. Πέραν των άλλων, η συγκεκριμένη υπόθεση, ανοίγει κύκλο συζητήσεων σχετικά με τους αρνητές της μάσκας, ιδίως αυτούς που ισχυρίζονται, μέσα στα άλλα, και ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

dete.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
K8FHS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ