facebook  youtube  twitter  instagram 3/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

  

  

  

 



ΠΑΡΑΤΑΣΗ για 6 μήνες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για Ε65 σε εργοτάξιο Βασιλικής και κέντρο ΤΣΙΚΑΡΗΣ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/12/2023 10:13:22
ΠΑΡΑΤΑΣΗ για 6 μήνες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για Ε65 σε εργοτάξιο Βασιλικής και κέντρο ΤΣΙΚΑΡΗΣ

Με δύο αποφάσεις του Αστυνομικού Διευθυντή της ΔΑ Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα, ορίσθηκαν τα παρακάτω για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδος (Ε65):


Παρατείνονται οι ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Παράπλευρου οδικού δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο σημείο σύνδεσης του εργοταξίου της Ε65 (επί της Βασιλικής) με το παράπλευρο οδικό δίκτυο της Εθνικής οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων (10ο χλμ), ρεύμα προς Ιωάννινα, θα τοποθετηθούν πληροφορικές και ρυθμιστικές πινακίδες για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των εργοταξιακών οχημάτων και την έγκαιρη προειδοποίηση των διερχόμενων οχημάτων επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων.

Οι εν λόγω πινακίδες θα τοποθετηθούν όλες επί του παράπλευρου οδικού δικτύου, πριν και μετά την είσοδο του εργοταξίου της Ε65 καθώς και στην είσοδο των εργοταξιακών εγκαταστάσεων.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθΆ όλο το 24ωρο για το χρονικό διάστημα από 01/01/2024 έως και 30/06/2024.



Παρατείνονται οι ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο 23,5 χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων (ύψος κέντρου διασκέδασης «ΤΣΙΚΑΡΗΣ») και δη στο σημείο σύνδεσης του εργοταξίου της Ε65 (διέλευση της χάραξης της Ε65) με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, θα τοποθετηθούν πληροφορικές, ρυθμιστικές και αναγγελίας κινδύνου πινακίδες για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των εργοταξιακών οχημάτων και την έγκαιρη προειδοποίηση των διερχόμενων οχημάτων επί της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων. 

Οι εν λόγω πινακίδες θα τοποθετηθούν όλες παράπλευρα του οδικού άξονα, πριν και μετά την είσοδο του εργοταξίου της Ε65.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθΆ όλο το 24ωρο για το χρονικό διάστημα από 01/01/2024 έως και 30/06/2024.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1N89K
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ