facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Παπαχρήστος σε Αλέκο: «Τρία χρόνια κρύβεσαι»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/12/2022 22:21:40
Παπαχρήστος σε Αλέκο: «Τρία χρόνια κρύβεσαι»

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και σύγκρουσης στάθηκε για ακόμα μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο. Το μείζον θέμα της παραχώρησης του ηλεκτροφωτισμού σε ιδιώτη, μέσω σύμβασης 12ετούς δέσμευσης για το δήμο μας, ήταν αυτό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστική ήταν η στάση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου, Σωτήρη Παπαχρήστου που στηλίτευσε με επικριτικό ύφος την απολυτότητα στη στάση του Δημάρχου. Αρχικά επέκρινε το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως το σώμα και οι δημότες, πριν «5 σύμβουλοι», όπως είπε, αποφασίσουν για ένα τόσο εξαιρετικής σημασίας ζήτημα. Ανέφερε επίσης ότι ο Δήμαρχος και η παράταξή του «σύρθηκαν από την πλειοψηφία» σε μια συνεδρίαση που δεν την ήθελαν εξ αρχής. Εν συνεχεία έψεξε το Δήμαρχο για το γεγονός ότι ενώ στην Οικονομική Επιτροπή ψήφισε το θέμα, αρνήθηκε πεισματικά να συμμετάσχει στη ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, και με αφορμή και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού, ότι αυτός (ο Γ. Θώμος) έφερε το μελετητή στο Δήμαρχο και ότι επιχείρησε (ανεπιτυχώς) και επί θητείας του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη να «κάνει αυτό το έργο», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας απευθυνόμενος στο Δήμαρχο:

«Τρία χρόνια κρύβεσαι. Το έχεις αναθέσει εδώ και 3 χρόνια και το φέρνεις τώρα.»

Ο Δήμαρχος από την άλλη αρκέστηκε να ανταπαντήσει ότι ο Σωτήρης Παπαχρήστος ως Πρόεδρος του Δ.Σ. «δεν έκανε τίποτα 2 χρόνια».

Όπως όλα δείχνουν το προεκλογικό τοπίο έχει ζεσταθεί για τα καλά…


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ