facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πανηγυρίζει το Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας - Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/03/2022 09:37:45
Πανηγυρίζει το Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας - Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου [φώτος]

Το τριήμερο 11-12-13 Μαρτίου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων στη επαρχία Καλαμπάκας. Ιδιαίτερη ευλογία περιμένει τους πιστούς αυτές τις ημέρες γιατί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν την κάρα του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, η οποία φυλάσσεται στην Ι. Μονή του Μεγάλου Μετεώρου, και κατά το εορταστικό τριήμερο που θα βρίσκεται στην εορτάζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Θεοδώρων.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα κλήρος και λαός υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στα προπύλαια του Ι. Ναού της μονής την Τιμία Κάρα του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου.

Της υποδοχής προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Την Τιμία Κάρα μετέφερε στο Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς μας και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτης Νήφων.

Εν συνεχεία εψάλει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετΆ Αρτοκλασίας και κατόπιν η Ιερά ακολουθία της Α΄ στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου.

φωτογραφικό υλικό από fb του Δημήτρη Καραγιάννη



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z34V
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ