28/2/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 


 
Παναγιώτα Δριτσέλη: Οφείλουμε όλοι μας να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Παναγιώτα Δριτσέλη  07/11/2019 18:48:26
Η νέα κυβέρνηση, οι νέοι βουλευτές κι ο νέος υφυπουργός του Νομού μας οφείλουν να εμφανιστούν στη δημόσια σφαίρα και να απολογηθούν στους πολίτες για τα ξενοφοβικά ψεύδη που εκτόξευε η παράταξή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια σε σχέση με το προσφυγικό...

Υπόσχονταν τότε ότι θα έλυναν το πρόβλημα με “αποτροπή” και με σκληρή διαχείριση. Τότε δήθεν έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα μπροστά στα αδιέξοδα πράττουν το ίδιο που τότε κατέκριναν. Όμως, ο στρουθοκαμηλισμός της δεξιάς σε σχέση με το προσφυγικό, όπως κι η ακροδεξιά γουρουνοχαρά του κυρίου Κυρανάκη είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη είναι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς, οι πολίτες με συνείδηση του ανθρώπινου δράματος, αλλά και της διεθνούς συγκυρίας.

Όλοι εμείς οφείλουμε να υποδεχτούμε τους πρόσφυγες όπως το πράξαμε το 2015 και το 2016. Υπενθυμίζεται ότι και τότε είχαν έρθει στα Τρίκαλα άνθρωποι. Στην αρχή είχαν φιλοξενηθεί σε πρόχειρες δομές, σήμερα όλοι τους αποτελούν τμήμα της κοινωνίας μας, τους συναντάμε στην λαϊκή, τα παιδιά μας παίζουν με τα παιδιά τους. Κανένας μας δεν έπαθε κακό, ούτε η ζωή μας άλλαξε. Αντίθετα, ο τόπος μας προχώρησε κι εμείς δείξαμε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Ελλάδα παραμένει χώρα ανθρωπισμού κι αλληλεγγύης. Δυστυχώς κάποιοι τότε επέλεξαν την ξενοφοβία και την άρνηση. Η ιστορία τους διέψευσε. Έτσι θα τους διαψεύσει και τώρα.
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Σκαμιάς (7/11/2019 8:57:01 μμ):

Η αφρικανική πανώλη μ’ έχει απασχολήσει.
Μην ψωφίσει η σκρόφα μου, και ψάχνω για νέα λύση.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83772
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ