facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Βασίλης Τσίκαρης προτείνεται ως Αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/09/2021 14:22:29
Ο Βασίλης Τσίκαρης προτείνεται ως Αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή
Τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Βασίλη Τσίκαρη, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει ο Δήμαρχος, Θοδωρής Αλέκος...

για τη θέση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 24/9, αντικαθιστώντας τον Αντώνη Τούλα.

Όπως ορίζεται από τη νομοθεσία, τα οριζόμενα και εκλεγμένα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής στην πρώτη συνεδρίαση μετά την εκλογή τους, με φανερή ψηφοφορία, εκλέγουν μεταξύ των μελών τους τον Αντιπρόεδρο. Δικαίωμα ψήφου στην περίπτωση αυτή έχει και ο πρόεδρος της Επιτροπής.

Αντιπρόεδρος εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία όλων των μελών της αντίστοιχης Επιτροπής. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απόλυτη πλειοψηφία, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται. Εάν, και πάλι, δεν επιτευχθεί η απόλυτη πλειοψηφία, τότε διεξάγεται τρίτη ψηφοφορία και εκλέγεται, όποιος λάβει τη σχετική πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας διενεργείται κλήρωση από τον Πρόεδρο της κατά περίπτωση οικείας Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι ο Αντιπρόεδρος προεδρεύει της Επιτροπής, όταν απουσιάζει ή κωλύεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιπροέδρου, προεδρεύει το μέλος της Επιτροπής το οποίο έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ