facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Λευτέρης οραματίζεται, σχεδιάζει, πετυχαίνει

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/02/2020 21:08:18
Ο Λευτέρης οραματίζεται, σχεδιάζει, πετυχαίνει
Είναι άνθρωπος με πολιτικές φιλοδοξίες και δεν το έχει κρύψει. Ο νεαρός οικονομολόγος Λευτέρης Αβραμόπουλος εφαρμόζει τις επιστημονικές του γνώσεις με μέθοδο, σχεδιασμό και εκτέλεση και στην πολιτική...

Τα προσεγμένα βήματά του τον έχουν φέρει μέχρι σήμερα να είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας, αλλά και να εκλεγεί μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Στόχοι και επιτυχίες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες σε όσους κινούνται στην πολιτική σκηνή γενικότερα, και της Νέας Δημοκρατίας ειδικότερα.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν σταματά θα κάνει την παρουσία του αισθητή επισκεπτόμενος αρκετά συχνά το κλεινόν άστυ. Τελευταία αφορμή στάθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία παρέστη και στήριξε την εκλογή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ως ενός από τα εξωκοινοβουλευτικά αιρετά μέλη που μαζί με τα ex officio απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος. Μαζί τους και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος συμπλήρωσε μία τριάδα που δένει όλο και περισσότερο και που -κάτι μας λέει- πως στο εγγύς μέλλον θα μας απασχολήσει πολιτικά.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
XJSUG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ