facebook  youtube  twitter  instagram 7/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



O Λευτέρης Αβραμόπουλος μπροστάρης σε δράση αλληλεγγύης στους Ουκρανούς εκτοπισθέντες

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/03/2022 19:25:41
O Λευτέρης Αβραμόπουλος μπροστάρης σε δράση αλληλεγγύης στους Ουκρανούς εκτοπισθέντες

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του Διοικητή της Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας, έδειξε τις ικανότητές του στο οργανωτικό και διοικητικό σκέλος μιας δομής που κατά βάση έχει κοινωνικό και ανθρωπιστικό σκοπό και πρόσωπο. Παράλληλα από την καθημερινή επαφή του με ανθρώπους που εξαναγκάσθηκαν να ξεριζωθούν από τις πατρίδες τους και να αφήσουν πίσω τους τις οικογένειές τους, τα σπίτια τους, το βιός τους, ανέπτυξε ακόμα περισσότερο το αίσθημα της αλληλεγγύης, της βοήθειας και της συνδρομής σε συνανθρώπους μας που η μοίρα τους έφερε σε μια δυσμενή κατάσταση.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος τώρα στην κρίσιμη χρονικά και ιστορικά στιγμή για τον ουκρανικό λαό που βιώνει τη σκληρότητα και τη βιαιότητα του ξεριζωμού.

Ο ίδιος μπήκε οργάνωσε και έφερε εις πέρας δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας στους Ουκρανούς εκτοπισθέντες που ανέλαβε η Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Βέροιας, αναφέροντας σχετικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Το προσωπικό της Δομής Βέροιας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία η οποία το διακρίνει. Μετά από κάλεσμα της Διοίκησης ανταποκρίθηκαν όλοι στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες που κατεβαίνουν στη χώρα μας από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. 

Το πρωί της Τετάρτης παραδώσαμε τη βοήθεια που συγκεντρώσαμε, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στη Δομή Σερρών - Σιντικής (η οποία απέχει 5 χλμ από τα σύνορα του Προμαχώνα) όπου και γίνονται δεκτοί οι Ουκρανοί πρόσφυγες από τους συνάδελφους Διοικητές, Δήμητρα Παναγιωτάκη και Βασίλη Νικηφόρου, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μάνου Λογοθέτη, ο οποίος μας συνεχάρη για την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει φροντίζοντας πάντα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Η Ελλάδα υποδέχεται και βοηθά τους Ουκρανούς εκτοπισθέντες



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ