2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Με γεμάτες -από εμπειρίες- βαλίτσες επέστρεψε από την Ισπανία η αποστολή της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 dan [38 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/05/2014 02:44:05
Εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και τεχνικής επέστρεψαν από την Ισπανία και το 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 3 dan με τους αθλητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων», Χρήστο Ράικο και Στέλιο Παπασταύρο...

Η καλαμπακιώτικη αποστολή είχε την ευκαιρία όχι μόνο να δει από κοντά κορυφαίους αθλητές του Kyokushin να αγωνίζονται με μαχητικότητα, πειθαρχία και αφοσίωση στην πολεμική τους τέχνη, αλλά ένας εξ αυτούς,ο Χρήστος Ράικος, βρέθηκε πάνω στο tatami και αγωνίσθηκε στην κατηγορία kumite για μετεφήβους κάτω των 21 ετών και κάτω των 80 κιλών.

Όπως είχαμε αναφέρει οι συμμετέχοντες ξεπερνούσαν του 270 προερχόμενοι από 25 χώρες και οι καλύτεροι ανέβηκαν στο βάθρο κραδαίνοντας τα μετάλλια και τα κύπελά τους. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε και τους δικούς μας αθλητές να ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλοπάτι και να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα κοινού και συναθλητών. Η συμμετοχή της ομάδας από τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 3 dan αποτελεί από μόνη μια ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αφού οι εμπειρίες σε τέτοιου επιπέδου πρωταθλήματα λειτουργούν εποικοδομητικά και μόνο.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές του για την άψογη εμφάνιση, συμμετοχή και συμπεριφορά στην πανευρωπαϊκή αυτή αθλητική εκδήλωση, η οποία θα επαναληφθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Βαρκελώνη αυτή τη φορά με διοργανωτή την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kyokushin Budokai (World Kyokushin Budokai) που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Hanshi Pedro Fernandez Roiz, 8 dan.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ