facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Λ. Αβραμόπουλος: «Η ντροπή ντρέπεται. Ομολογείτε ότι δεσμεύετε την περιουσία του δήμου σε ιδιώτη εργολάβο»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/12/2022 12:17:25
Λ. Αβραμόπουλος: «Η ντροπή ντρέπεται. Ομολογείτε ότι δεσμεύετε την περιουσία του δήμου σε ιδιώτη εργολάβο»

«Δεν τον ξέρω τον κ. Γιάνναρο, εγώ (μόνο) υπέγραψα τη σύμβαση ανάθεσης της μελέτης», περιορίσθηκε να απαντήσει ο Δήμαρχος στις επίμονες και πιεστικές ερωτήσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψηφίου Δημάρχου, Λευτέρη Αβραμόπουλο, για το τελικά «πώς έγινε αυτή η ανάθεση», «ποιος γνώριζε τον κ. Γιάνναρο και την εταιρεία του», «ποιος είχε την πρωτοβουλία και έφερε αυτό το θέμα στη δημοτική αρχή».

Στις ερωτήσεις – σφυροκοπήματα του Αβραμόπουλου για το μείζον θέμα της παραχώρησης του ηλεκτροφωτισμού σε ιδιώτη, μέσω σύμβασης 12ετούς δέσμευσης για το δήμο μας, αναγκάστηκε να απαντήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού, Γ. Θώμος ο οποίος ανέφερε επί λέξει:

«Πριν, λοιπόν, 5 χρόνια, όταν ήταν δήμαρχος ο κ. Σινάνης, επειδή εγώ, ήταν η δουλειά μου, ασχολούμουν με φώτα κλπ, είχα φέρει σε επαφή τον κ. Γιάνναρο, επειδή τον γνώριζα από τότε, με τον κ. Σινάνη, για να το κάνουμε από τότε το έργο. Έτσι; Δεν ευδοκίμησε τότε, και έφερα τον κ. Γιάνναρο, με τις γνώσεις που έχει και σαν γραφείο, στο Δήμαρχο και στην τεχνική υπηρεσία. Σύστησα, μάλλον, τον κ. Γιάνναρο στην Τεχνική Υπηρεσία. Έτσι έχει η κατάσταση. Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Εντάξει;»

«Άρα ο κ. Θώμος, είναι πίσω από το έργο.», σχολίασε με στόμφο και νόημα ο Λ. Αβραμόπουλος.

Στη συνέχεια και μετά την τοποθέτηση του Δ. Λύπα ότι «φοβάται η αντιπολίτευση ότι με το έργο της παραχώρησης του ηλεκτροφωτισμού δεν θα μπορεί να βάλει εργολάβο δικό της, αν εκλεγεί δημοτική αρχή», ο Λ. Αβραμόπουλος ανέφερε εμφατικά: «Ευχαριστούμε τον κ. Λύπα που ομολογεί τη δέσμευση του δήμου και την περιουσία του δήμου σε ιδιώτη εργολάβο. Αποδεικνύεται περίτρανα το τι θέλετε να κάνετε. Η ντροπή ντρέπεται. Η λέξη ντροπή ντρέπεται σήμερα.»


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
NYILV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ