facebook  youtube  twitter  instagram 27/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Ξεκινούν οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/06/2021 09:34:50
Ξεκινούν οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ
Μέχρι τις 20 Ιουνίου υπολογίζεται να δημοσιευθεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ...

σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Αυτές τις ημέρες τα αρμόδια υπουργεία πραγματοποιούν συσκέψεις με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) προκειμένου να προχωρήσουν σε απλουστεύσεις σε ότι αφορά την υποβολή της αίτησης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορεί να υποβληθεί και μέσω κινητού. Ειδικότερα γίνονται προσπάθειες να απλοποιηθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και να γίνει πιο εύχρηστη για τις μητέρες.

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News τα δύο προγράμματα που ξεκίνησαν από πέρσι και αφορούν τις μητέρες του ιδιωτικού τομέα και του δημοσίου τομέα αναμένεται να ενοποιηθούν και θα περιλαμβάνονται σε μια δημόσια πρόσκληση.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μητέρες ιδιωτικού και δημοσίου τομέα θα κληθούν να υποβάλλουν το ίδιο χρονικό διάστημα τις αιτήσεις και όχι σε διαφορετικό χρόνο όπως έγινε πέρσι.

Πέρσι μπήκαν στους παιδικούς σταθμούς συνολικά 150.000 παιδιά και ο ίδιος αριθμός εκτιμάται και για φέτος και για τα δύο προγράμματα το πρόγραμμα «Εναρμόνισης της Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» που αφορά τις γυναίκες που είναι άνεργες ή εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και το πρόγραμμα «Παράλληλο εθνικό πρόγραμμα διανομής voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς» για τις εργαζόμενες μητέρες που εργάζονται σε δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις.

Οι γονείς με την χρήση των κωδικών TAXIS θα μπορούν να μπαίνουν στο www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς.

dikaiologitika.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2QZCM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ