facebook  youtube  twitter  instagram 6/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Ξανά δια περιφοράς οι συνεδριάσεις στο Δήμο Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/09/2020 18:54:00
Ξανά δια περιφοράς οι συνεδριάσεις στο Δήμο Μετεώρων
Τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα και αφορούν στο νομό Τρικάλων και ειδικότερα εκείνο που αναφέρεται στην «απαγόρευση συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιοδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο» συμπαρασύρουν και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ΔΕΥΑΜ του δήμου μας...

Αυτό σημαίνει -σε συνδυασμό και με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών- ότι για όσο διάστημα διαρκούν αυτά τα μέτρα, δηλαδή μέχρι και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, η όποια προγραμματισμένη συνεδρίαση, θα πρέπει να γίνει είτε δια περιφοράς, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Και επειδή είδαμε ότι η τηλεδιάσκεψη ποτέ δεν κατάφερε να λειτουργήσει στο δήμο μας κατά την περίοδο της καραντίνας την περασμένη άνοιξη, όλα δείχνουν ότι επανέρχεται η δια περιφοράς συνεδρίαση τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και της ΔΕΥΑΜ.

Κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα ισχύσει και για τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής Επιτροπής του δήμου μας, δεδομένου ότι (στην πλήρη σύνθεσή τους) παρίστανται συνολικά δέκα άτομα: 9 μέλη (συμπεριλαμβανομένου του προέδρου) και ένας/μία γραμματέας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ZLUWI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ