facebook  youtube  twitter  instagram 8/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



Κώστας Πρεβέντης: «Η Καλαμπάκα υπό το πρίσμα του Μέλλοντος: Μια προοδευτική πόλη προς το 2030!!!»

Δημοσιεύθηκε από: Κώστας Πρέβεντης  06/04/2024 21:05:36
Κώστας Πρεβέντης: «Η Καλαμπάκα υπό το πρίσμα του Μέλλοντος: Μια προοδευτική πόλη προς το 2030!!!»

Καλαμπάκα 06-04-2024

«Η Καλαμπάκα υπό το πρίσμα του Μέλλοντος: Μια προοδευτική πόλη προς το 2030!!!»

Στο σύγχρονο χάρτη της Ελλάδας, μια περιοχή ξεχωρίζει για τη ομορφιά της, τον πολιτισμό της και τον πλούτο της φύσης: Η Καλαμπάκα!

Πράγματι η Καλαμπάκα αναδεικνύεται σε μια πόλη που ξεπερνά τα σύνορα της ρουτίνας και της απλής ύπαρξης. Είναι η πόλη που φιλοδοξεί να γίνει μια πραγματική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της ανάπτυξης και της καινοτομίας. 

Αυτή η φιλοδοξία δεν είναι μόνο όνειρο, αλλά πραγματικότητα, χάρη στον οραματισμό και την αφοσίωση του δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου!

Με το μάτι στο μέλλον, ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, παρουσίασαν ένα συναρπαστικό Master plan, ένα οδικό χάρτη για την «Καλαμπάκα του 2030», ένα Οραματικό Ταξίδι προς το 2030!!!

Τα τρία κυριότερα έργα που σχεδιάζονται να μεταμορφώσουν την Καλαμπάκα σε έναν παγκόσμιο προορισμό ανάπτυξης και τουρισμού είναι: 1. Οι τρεις κυκλικοί κόμβοι στην οδό Πίνδου, 2. Το Νέο Κολυμβητήριο και 3. Η Νέα Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση για το Γεωπάρκο των Μετεώρων!

Οι τρεις κυκλικοί κόμβοι στην οδό Πίνδου, αντιπροσωπεύουν την πρώτη προσπάθεια αναδιαμόρφωσης της πόλης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την αύξηση της ασφάλειας των πολιτών. Μέσω αυτού του έργου, η Καλαμπάκα εισέρχεται σε μια νέα εποχή οδικής υποδομής, προσφέροντας έναν πιο λειτουργικό και ασφαλή τρόπο ζωής για τους κατοίκους της.

Το Νέο Κολυμβητήριο θα είναι ένα επιπλέον κεφάλαιο στον πλούτο της πόλης, προσφέροντας όχι μόνο έναν χώρο αθλητισμού και αναψυχής, αλλά και ένα κέντρο κοινωνικής συνάντησης

Ωστόσο, οι φιλόδοξοι στόχοι της Καλαμπάκας δεν σταματούν εδώ. Με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη και την ανάπτυξη ενός χρηματοδοτικού εργαλείου, η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.), Γεωπάρκου Μετεώρων – Πύλης γεννιέται ως ένας θεμέλιος λίθος για την προώθηση του Γεωπάρκου της περιοχής στον παγκόσμιο χάρτη της UNESCO!!!

Μέσω αυτής της επένδυσης η Καλαμπάκα δεν απλά ενισχύει την τουριστική της προσφορά, αλλά επίσης δημιουργεί νέες ευκαιρίες απασχόλησης και οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος, αξίζει θερμής εύφημης μνείας για τον προοραματισμό του και την αφοσίωσή του σε αυτά τα μεγάλα έργα!

Με το Master plan για την «Καλαμπάκα του 2030», ο κ. Αβραμόπουλος δείχνει τη δέσμευσή του να καταστήσει την Καλαμπάκα μια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών της!

Η φιλοδοξία να γίνει μια αναγνωρισμένη παγκόσμια πρωτεύουσα της ανάπτυξης και της καινοτομίας δεν είναι απλά λόγια, αλλά δεσμεύσεις που προωθούνται με σθένος και αφοσίωση.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
WIRTF
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ