facebook  youtube  twitter  instagram 30/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Κοσμοσυρροή στην πρώτη εκδήλωση της παράταξης του Λευτέρη Αβραμόπουλου [256 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/12/2022 21:22:03
Κοσμοσυρροή στην πρώτη εκδήλωση της παράταξης του Λευτέρη Αβραμόπουλου [256 φώτος]

Το αδιαχώρητο επικράτησε από νωρίς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Grand Meteora Hotel στο Καστράκι από πλήθος κόσμου της περιοχής μας και όχι μόνο που παρέστη στην πρώτη εκδήλωση της παράταξης του Λευτέρη Αβραμόπουλου με θέμα: «Οι γυναίκες στο προσκήνιο», αλλά και ευχήθηκε από κοντά τα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ λίγο πριν έναρξη της εκδήλωσης ανέφερε, σχολιάζοντας και το γεγονός της αθρόας προσέλευση του κόσμου:

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα «Οι Γυναίκες στο Προσκήνιο». Είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της παράταξής μας και είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι πλέον έχουμε πείσει τους συμπολίτες μας ότι για να αλλάξουμε πορεία, για να μπορέσουμε να πάμε το Δήμο Μετεώρων εκεί που του αξίζει, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Και για να περάσουμε όλα αυτά που θέλουμε, θα πρέπει να έχουμε προτάσεις και να κάνουμε εκδηλώσεις για να πείσουμε τους συνδημότες μας για όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας για το δήμο μας.»

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στην εισαγωγική του ομιλία ανέλυσε τις σκέψεις του για το πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους. Αναφέρθηκε, στο σημαντικό ρόλο που οφείλει να έχει η τοπική αυτοδιοίκηση στο ζήτημα, ενώ παράλληλα εξέθεσε και τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στις πρωταγωνίστριες: οι γυναίκες. Οι τέσσερις προσκεκλημένες ομιλήτριες: η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, η φωτογράφος Εύη Ναστογιάννη, και η hair stylist Μαρία Καρούτα, μοιράσθηκαν με το κοινό τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια, ως μάχιμες γυναίκες στην Ελλάδα του σήμερα.

Η επόμενη εκδήλωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, δια στόματος του επικεφαλής της παράταξης, προσδιορίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου με θέμα σχετικό με την τοπική αυτοδιοίκηση.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7F561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ