7/2/2023
  


 
Κοινή προπόνηση και προετοιμασία για το 1st Epirus Challenge [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/04/2022 11:56:11

Το Σάββατο 16/04/2022 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1st Epirus Challenge με τη συμμετοχή αθλητών και συλλόγων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ενόψει, λοιπόν, αυτής απαιτητικής σε δύναμη και ένταση αθλητικής διοργάνωσης, την Τρίτη 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο dojo Καλαμπάκας κοινή προπόνηση αθλητών υψηλών ζωνών και επιπέδου της World Kyokushin Budokai Hellas (από τις σχολές PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club και Budokai Oxygen - Αμύνταιο).

Παρόντες στην προπόνηση και επιβλέποντες ήταν: ο επικεφαλής της WKB Hellas, Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης και ο Υπεύθυνος Διαιτησίας της WKB Hellas Sensei Κωσταντίνος Ιωαννίδης.

Η πολύωρη προπόνηση ήταν αρκετά επίπονη και πολύ διδακτική στοχεύοντας στη σωστή εκτέλεση των τεχνικών, προκειμένου οι αθλητές να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο αντίπαλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πολυνίκης Στεφανία Γκλάρα και ο ανερχόμενος Χρήστος Ταραμπέκης είναι δύο από τους αθλητές του dojo Καλαμπάκας που αναμένεται να ξεχωρίσουν με τη συμμετοχή τους στο 1st Epirus Challenge.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P04M8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ