facebook  youtube  twitter  instagram 7/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

  

  

 



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ | Ομάδα εθελοντών «Αngels With Paws Meteora GR»: Αναζητείται ο ταξιτζής που πέταξε σκύλο από το ταξί στη Διάβα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/08/2022 15:23:05
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ | Ομάδα εθελοντών «Αngels With Paws Meteora GR»: Αναζητείται ο ταξιτζής που πέταξε σκύλο από το ταξί στη Διάβα

Με την ομάδα εθελοντών «Angels With Paws Meteora GR», επικοινώνησαν κάτοικοι της Διάβας για να αναφέρουν ένα απάνθρωπο περιστατικό.

Συγκεκριμένα πριν δύο βδομάδες στις 23:30 το βράδυ κάτω από την πλατεία του χωριού και πίσω από την εκκλησία, σταμάτησε ένα ταξί όπου ο οδηγός πέταξε κυριολεκτικά από μέσα έναν σκύλο, αύξησε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ο σκύλος έντρομος παρά την απάνθρωπη συμπεριφορά του ταξιτζή άρχισε να τρέχει πίσω από το ταξί. Μη πιστεύοντας στα μάτια τους οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν ολοκληρωμένο τον αριθμό κυκλοφορίας.

Ωστόσο γίνεται έρευνα και όποιος γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος σκύλος ανήκει σε κάποιον να μας δώσει περισσότερα στοιχεία. Το πρόστιμο είναι μεγάλο για τέτοιου είδους εγκατάλειψη βάσει νόμου. Κάθε πληροφορία είναι σημαντική για αυτή την αποτρόπαια πράξη και πρέπει να τιμωρηθεί. Όποιος γνωρίζει πληροφορίες που συγκεντρώνονται να επικοινωνήσει με την ομάδα εθελοντών για να τηρηθεί το απόρρητο και να γίνει καταγγελία εφόσον συγκεντρωθούν τα στοιχεία του οδηγού.

Η ομάδα εθελοντών «Αngels With Paws Meteora GR»


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
UGPRD
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ