24/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 Ηλίας Βασταρούχας - Το πρώτο μεγάλο έργο στο χωριό μας υλοποιήθηκε [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/11/2021 19:36:16
Το πρώτο μεγάλο έργο στο χωριό μας υλοποιήθηκε. Από την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Τοπικός Σύμβουλος, κατέθεσα ΑΜΕΣΑ αίτημα για την κάλυψη των εκτεθειμένων καλωδίων...

που τροφοδοτούν με φως την πλατεία του χωριού μας (τυλιγμένα-φθαρμένα καλώδια στα κάγκελα της πλατείας) τα οποία αποτελούσαν τον νούμερο «1» κίνδυνο πιθανής ηλεκτροπληξίας ειδικά για τα μικρά παιδιά που παίζουν εκεί.

Σημερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κάλυψης αυτών των καλωδίων ώστε να μην είναι εκτεθειμένα, αντικαταστάθηκαν όλοι οι παλαιοί προβολείς από νέους, τύπου LED ( καθόσον λειτουργούσε μόνο ένας!!!! με αποτέλεσμα η πλατεία να μην φωτίζεται καθόλου) και τοποθετήθηκε ηλεκτρικός πίνακας εντός του ξύλινου οικίσκου (σπιτάκι) δίνοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε αυτό.

Δύο χρόνια πάλεψα για να ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα, αλλά το όμορφο αποτέλεσμα μάς δικαιώνει πιστεύω και εμένα και τους συγχωριανούς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο μας κ. ΑΛΕΚΟ Θεόδωρο και τους Αντιδημάρχους κ. ΘΩΜΟ Γεώργιο και κ. ΤΣΙΚΑΡΗ Βασίλειο που τήρησαν το λόγο τους και τη δέσμευσή τους και προχώρησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και που στέκονται εμπράκτως πάντα δίπλα στο χωριό μας.

Έπεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΓΩΝ!!!!!

ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ Σπ. ΗΛΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΡΑΣ
(εκπροσωπώντας το χωριό της Νέας Ζωής)
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7G56C
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ