facebook  youtube  twitter  instagram 2/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

  

  

  

 



Ιδιαίτερη τιμή για τους αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων η αυριανή εμφάνιση και διδασκαλία του κορυφαίου Hanshi Pedro Roiz, 8 dan

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/01/2014 17:15:23
Ιδιαίτερη τιμή για τους αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων η αυριανή εμφάνιση και διδασκαλία του κορυφαίου Hanshi Pedro Roiz, 8 dan

Την σπάνια ευκαιρία όχι μόνο να δουν, αλλά και να μαθητεύσουν κοντά στο φημισμένο Ισπανό δάσκαλο και αθλητή του Kyokushin Budokai θα έχουν οι μαθητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων», καθώς αύριο θα βρίσκεται στο χώρο της σχολής ο Hanshi Pedro Roiz, 8 dan...

 

 


...Μετά την αποδοχή της πρόκλησης για την παράδοση σεμιναρίων στο 3ο Winter Camp της Kyokushin Budokai Hellas το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου στο Περτούλι, ο Hanshi Pedro Roiz, 8 dan, δέχθηκε να έλθει στη σχολή γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τους μαθητές του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου, 3 dan, όσο και για τον ίδιο τον προπονητή.

Έτσι αύριο Παρασκευή θα παραδώσει μαθήματα:
- 5-7 μ.μ. στα προπαιδικά και παιδικά τμήματα και
- 7-9 μ.μ. στα τμήματα εφήβων και ενηλίκων.

Ασφαλώς όποιος επιθυμεί μπορεί να βρεθεί στο χώρο της σχολής κατά τις ανωτέρω ώρες της επίσκεψης του Hanshi Pedro Roiz και να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδείξεις του μεγάλου δασκάλου.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Hanshi Pedro Fernandez Roiz, ισπανικής καταγωγής, είναι Πρόεδρος του Kyokushin Budokai Ισπανίας και ένας από τους πλέον φημισμένους γνώστης των πολεμικών τεχνών, τόσο ως αθλητής, όσο και ως εκπαιδευτής σε διεθνές επίπεδο.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των πολεμικών τεχνών το 1973 και από τότε οι διακρίσεις που λάμβανε σε Ισπανία και εξωτερικό διαδέχονταν η μία την άλλη σε μια σειρά από πρωταθλήματα και διαγωνισμούς.

Τη δεκαετία του ’90 εγκαταλείπει τους αγώνες προκειμένου να αφοσιωθεί στη διδασκαλία και προετοιμασία των μαθητών – αθλητών του, ενώ συμμετέχει από τη θέση του «εθνικού» προπονητή και πάμπολλα ευρωπαϊκά και εθνικά πρωταθλήματα, όπως στην Πολωνία, την Ουκρανίας, το Κουβέιτ, την Ελλάδα.

Σήμερα, κάτοχος πια 8 dan, και έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Hanshi και του Dai Shihan μαζί με τον  Kancho Jon Bluming, ιδρυτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kyokushin Budokai (International Kyokushin Budokai) επιδίδονται σε μια σειρά ενεργειών για να διδάξουν και να μεταδώσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και την κατάρτιση που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των ετών αναφορικά με το Kyokushin Budokai.

Ως ένας από τους καλύτερους δασκάλους του είδους, με ειδικότητα στο kumite, ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο παραδίδοντας σεμινάρια σε αθλητές που τιμούν και εκτιμούν την τέχνη και τη φιλοσοφία του Kyokushin Budokai.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ