16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μετέωρων για την Κούκλα Αμάλ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/08/2021 11:13:17
Στα πλαίσια της πεζοπορίας που ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 29/8 με αφορμή το κουκλοθέατρο δρόμου με πρωταγωνίστρια την κούκλα Αμάλ, διάφοροι παράγοντες της περιοχής,...

βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές απόψεις τους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, κάτι που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης περιόδου το 2015 με τις μεγάλες προσφυγικές ροές.

Για να θολώσουν τα νερά, κάνουν λόγο και για κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού την ώρα όμως που δεν διεκδικούν κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία της υγείας του λαού.

Όλοι μαζί δια των εκπροσώπων τους: εκκλησία, δήμος, περιφέρεια κηρύττουν ότι αυτός που φταίει είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες οι κατατρεγμένοι των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αυταρχικών - δικτατορικών καθεστώτων. Υποστηρίζουν ότι για τα προβλήματα του λαού, φταίει ένας άλλος λαός με διαφορετική θρησκεία.

Κουβέντα δεν λένε για τους πραγματικούς υπεύθυνους για το γεγονός ότι η πολιτική των ιμπεριαλιστικών αυξάνει τα κύματα των προσφύγων, ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών στήριξαν τα πολεμικά σχέδια και τις επεμβάσεις των Η.Π.Α, ΝΑΤΟ, Ε.Ε με κάθε πρόσχημα, συμμετέχοντας μάλιστα στις στρατιωτικές αποστολές κατοχής.

Οι κήρυκες του μίσους απέναντι στους πρόσφυγες πρέπει να απομονωθούν όχι μόνο επειδή είναι απάνθρωποι αλλά επειδή προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να βλέπει ως εχθρό του τον πρόσφυγα και τα ορφανά και ως αντίπαλο τον ξένο εργάτη και όχι αυτόν που εκμεταλλεύεται κάθε εργαζόμενο Έλληνα ή ξένο.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα έχουμε έναν κοινό αντίπαλο, το σύστημα της εκμετάλλευσης που ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπους από τις εστίες τους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6BDO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ