facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Για άλλη μια φορά κοντά στο συνάνθρωπο «Οι Φίλες της Αγάπης» [57 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/12/2022 17:58:24
Για άλλη μια φορά κοντά στο συνάνθρωπο «Οι Φίλες της Αγάπης» [57 φώτος]

Οι κυρίες της Καλαμπάκας που αποτελούν μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλες της Αγάπης», βρέθηκαν απόψε στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι, όπου διοργάνωσαν μία όμορφη, ζεστή εκδήλωση, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας, εν όψει των Χριστουγέννων.

Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και πάνω απΆ όλα με ανιδιοτελή αγάπη για το συνάνθρωπο, το πολυμελές σωματείο προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει αυτούς που τείνουν το χέρι και αναμένουν κάποιον να τους το απλώσει και να τους βοηθήσει να ξανασηκωθούν.

Στην έναρξη της βραδιάς η Πρόεδρος του σωματείου καλωσόρισε όσους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν τις δράσεις των «Φίλων της Αγάπης».

Επίσης ευχαρίστησε τον υπουργό Κώστα Σκρέκα που παρέστη στην εκδήλωση, και το Λευτέρη Αβραμόπουλο για την παρουσία του και για την οικονομική ενίσχυση προς το σωματείο.

Η Λιλά Μπαντέκα-Νάνη, ευχαρίστησε του αδελφούς Παπαπούλιου για την παραχώρηση για της αίθουσας, τη Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα για τα όμορφα δώρα που μοιράσθηκαν στην είσοδο, τον κ. Μακρή για τις κάρτες εισόδου, και τον Dj Παπαγεωργίου για την μουσική κάλυψη της βραδιάς.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ