7/2/2023
  


 
Φυσικό αέριο | Eργασίες παροχής δικτύου φυσικού αερίου σε τμήματα της οδού Πίνδου 23-27/8

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/08/2022 15:30:05

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α Τρικάλων, Δημητρίου Μήτραινα ορίσθηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις για την ομαλή εκτέλεση - εργασιών παροχής δικτύου φυσικού αερίου σε τμήματα της οδού Πίνδου στη πόλη της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.

Ειδικότερα από την Τρίτη 23/08/2022 έως και το Σάββατο 27/08/2022 και κατά τις ώρες από 07:00 έως την 15:00 των ημερών αυτών, ενώ με το τέλος των εργασιών η οδός θα παραδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Τήνου και Σύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Τρίκαλα.

Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τη διασταύρωση της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά, δεξιά στην οδό 18ης Οκτωβρίου και εν συνεχεία αριστερά στην οδό Δημακοπούλου (Θάσου), (οδός παράλληλη της Ε.Ο).

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Πύρρου Θεταλλού και Αθ. Σιούτα Σμηναγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα. 

Τα οχήματα θα εκτρέπονται από τη διασταύρωση της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων με την οδό Δημακοπούλου (Θάσου), αριστερά και περιφερειακά στην οδό Δημακοπούλου (οδός παράλληλη της Ε.Ο.).

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Σύρου και Ηροδότου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Τρίκαλα.

Τα οχήματα θα εκτρέπονται από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Πίνδου με την οδό Σύρου, δεξιά στην οδό Σύρου και εν συνεχεία αριστερά, στην οδό Δημακοπούλου (Θάσου) (οδός παράλληλη της Ε.Ο.).

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N9IKV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ