facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Φιογκάκια με ντοματίνια, μαϊντανό και γιαούρτι

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  09/07/2016 21:44:33
Φιογκάκια με ντοματίνια, μαϊντανό και γιαούρτι
• Προετοιμασία: 10
• Μαγείρεμα: 15΄
• Μερίδες: 4...

ΥΛΙΚΑ

• 500 γρ. (1 πακέτο) φιογκάκια ή άλλα μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας
• 3 σκελίδες σκόρδου (ή όσο θέλουμε), ψιλοκομμένες
• 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση τα φύλλα από 1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
• 300 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
• 70 ml ελαιόλαδο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα.

Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με τα ντοματίνια, το μαϊντανό και αλατοπίπερο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Ρίχνουμε τη γιαουρτοσάλτσα με τα ντοματίνια στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Συνοδεύουμε με χωριάτικη σαλάτα ή με κολοκυθοσαλάτα και μαύρες ελιές. kathimerini.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
R1NPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ