facebook  youtube  twitter  instagram 29/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Ευχαριστήριο Σάκη Νικογιάννη, Προέδρου ΤΚ Αμπελοχωρίου στο φίλο και συνάδελφο, Πρόεδρο ΤΚ Οίας Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/12/2023 14:01:50
Ευχαριστήριο Σάκη Νικογιάννη, Προέδρου ΤΚ Αμπελοχωρίου στο φίλο και συνάδελφο, Πρόεδρο ΤΚ Οίας Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους μου, στον Αγαπητό φίλο και συνάδελφο, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Οίας Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, που με προσωπική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε με τους κατοίκους της Οίας Σαντορίνης, πράγματα πρώτης ανάγκης για τους Πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα του Δήμου Μετεώρων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα που δοκιμαζόμασταν από τις πρωτοφανείς καταστροφές που άφησε πίσω του ο Daniel, ο Αντώνης Παγώνης δεν σταμάτησε να ρωτά και να ενδιαφέρεται για την κατάσταση που επικρατεί στις κοινότητές μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα χωριά μας! Έτσι με δική του πρωτοβουλία και με ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία των κατοίκων της Οίας συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών υγιεινής, ρουχισμού και τροφίμων. 

Τα πράγματα έχουν παραδοθεί, σε μεγάλη αποθήκη στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου συγκεντρώνονται συνεχώς τέτοιου είδους προϊόντα και τα οποία θα διανεμηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ανθρώπους που έχουν πληγεί και τα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη στο Δήμο Μετεώρων και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Μια πρωτοβουλία που οργανώνεται από τον Επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» και νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων, Ελευθέριο Αβραμόπουλο.

Αντώνη Παγώνη, σε ευχαριστούμε πολύ.

Με θερμές ευχαριστίες,

Σάκης Νικογιάννης
Πρόεδρος ΤΚ Αμπελοχωρίου
Δήμου Μετεώρων



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ