facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ευρεία σύσκεψη για τα 5 χρόνια λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας [22 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/10/2019 11:13:13
Ευρεία σύσκεψη για τα 5 χρόνια λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας [22 φώτος]
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ενημερωτική συνάντηση στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας με αφορμή την πάροδο των 5 ετών από την έναρξη της λειτουργίας της. Παρόντες στη συνάντηση είναι η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης, κα. Diana Demoulas-Merriam και ο Αντιπρόεδρος, κος Απόστολος Ηλιόπουλος...

Επίσης στη σύσκεψη συμμετέχουν, μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Θώμος, η μοναχή Μαξίμη από την Ιερά Μονή Ρουσάνου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων, Γιώργος Σπηλιόπουλος, από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης ο Αγαμέμνων Τσελίκας και εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση παρουσιάσθηκαν και τα πρώτα ψηφιοποιημένα χειρόγραφα της Μονής Ρουσάνου.

Από τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας μας εστάλη το παρακάτω δελτίο τύπου αναφορικά με τη συνάντηση:

Την Κυριακή το πρωί  πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη ενημερωτική συνάντηση με αφορμή την πάροδο των πέντε ετών από την έναρξη της λειτουργίας της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κα. Κατερίνα-Diana Demoulas-Merriam και ο Αντιπρόεδρος κος Απόστολος Ηλιόπουλος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Μετεώρων κος Θοδωρής Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Γιώργος Θώμος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μετεώρων Βασίλης Κυριακούλης, οι μοναχές Μαξίμη και Ευσεβία από την Ιερά Μονή Ρουσάνου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων κος Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο προϊστάμενος του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου από το ΜΙΕΤ, κος Αγαμέμνων Τσελίκας με τη συνεργάτιδά του, κα. Χριστίνα Κόσυβα και εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα. Θεόπη Κατσιαμάνη και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την  κα. Δημουλά, η οποία βράβευσε τον Καθηγητή Πληροφορικής κ. Γρηγόρη Δερεκενάρη για την πολύτιμη προσφορά του και βοήθεια στη Βιβλιοθήκη. 

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη παρουσίαση των ψηφιοποιημένων χειρογράφων, η οποία προκάλεσε αφορμή για συζητήσεις και ερωτήσεις από την πλευρά του Δημάρχου.

miriamsysk1

miriamsysk2

miriamsysk3

miriamsysk4

miriamsysk5

miriamsysk6

miriamsysk7

miriamsysk8

miriamsysk9

miriamsysk10

miriamsysk11

miriamsysk12

miriamsysk13

miriamsysk14

miriamsysk15

miriamsysk16

miriamsysk17

miriamsysk18

miriamsysk19

miriamsysk20

miriamsysk21



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8KT8H
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ