6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Επίσκεψη του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων στο χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2021 12:09:20
Επίσκεψη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Μετεώρων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Κερασοβίτη Βασίλειο, κ. Αρσενίου Γεώργιο και τον κ. Παπανικολάου Γεώργιο...

Οι εγκαταστάσεις του Δήμου είναι σε άριστη κατάσταση καθώς ο χώρος φιλοξενίας σε καθημερινή βάση καθαρίζεται και απολυμαίνεται έτσι ώστε η διαβίωση των ζώων που φιλοξενούνται και σιτίζονται να ακολουθεί τα πρότυπα και τα στάνταρ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στις εγκαταστάσεις αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 85 σκυλιά, όπου τους έχει παραστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποπαρασίτωση, εμβολιασμοί, στείρωση καθώς και τσιπάρισμα. Ακολουθώντας τη νομοθεσία τα ζώα αφού για κάποιο χρονικό διάστημα παραμείνουν στο χώρο θα αφεθούν ελεύθερα στο οικείο περιβάλλον τους εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Ο Δήμος Μετεώρων για πρώτη φορά αντιμετωπίζει το θέμα των αδέσποτων με σεβασμό αναμένοντας την κατασκευή του νέου κυνοκομείου έτσι ώστε να επιτευχθεί η λύση μιας κατάστασης που χρόνια ταλανίζει την περιοχή μας.

Από το γραφείο του Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37226
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ