2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Εντυπωσιακές ασκήσεις από δεκάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές της σχολής «Budo Karate Meteora» με τον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan να τους καθοδηγεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης [155 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/06/2013 22:43:22

Δεκάδες αθλητές από τη σχολή «Budo Karate Meteora» βρέθηκαν χθες στο απόγευμα στο γήπεδο «Β. Καρακίτσιος» προκειμένου να προπονηθούν στην ύπαιθρο, μια σκληρή προπόνηση που έχει καθιερωθεί από τον επικεφαλής της σχολής, sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan...

 

 


...Η εικόνα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς οι αθλητές εκτελούσαν με συνέπεια και ακρίβεια τις ασκήσεις. Όλα τα μέλη της σχολής από τα μικρά παιδιά μέχρι και τους νεαρούς άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν, έδειχναν την αγάπη και το πάθος τους για την πολεμική τέχνη του Kyokushin, ενώ με ιδιαίτερο ζήλο και προσοχή άκουγαν και εκτελούσαν τις εντολές του δασκάλου τους, sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 3 dan, αλλά και των προσκεκλημένων δασκάλων, sensei Γάλλιου Κωνσταντίνου 4 dan και sensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan.

Η κούραση δεν φαινόταν να τους καταβάλλει, καθώς για αρκετή ώρα συνέχιζαν την σκληρή προπονηση χωρίς την παραμικρή δυσανασχέτηση.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε όταν πια είχε χαθεί το φυσικό φως της ημέρας και φανταζόμαστε ότι παρά την ένταση και την φυσική κούραση από την έντονη αθλητική δραστηριότητα, όλοι θα αδημονούν για την επόμενη φορά που θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθούν για προπόνηση στη φύση, ώστε να απολαύσουν τα οφέλη και τη δυναμική της.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
DOXAL
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ