22/3/2023
  


 
Ενημερωτική εκδήλωση στα Τρίκαλα με θέμα: «Είμαι ασφαλής στην πόλη που σπουδάζω»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/03/2023 08:53:57

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Είμαι ασφαλής στην πόλη που σπουδάζω», που διοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Στήριξης Φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, στα Τρίκαλα, συμμετείχαν η κ. Αγγελική Κωλέττη, Ψυχολόγος MSc, Συντονίστρια του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ., η κ. Δήμητρα Γούσιου, Ψυχολόγος, Συνεργάτης του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Σ. στα Τρίκαλα, και η κ. Ευφροσύνη Μεγαρχιώτη, Αστυνόμος Α, ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν για πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν προκειμένου να είναι, αλλά και να αισθάνονται ασφαλείς κυκλοφορώντας στο δρόμο, όπως και για επιλογές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να περιορίσουν την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης, δόθηκε έμφαση και στις πρακτικές διαχείρισης παρενοχλητικών ή άλλων συμβάντων, καθώς καμία πρακτική δεν μπορεί να αποκλείσει την εμφάνισή τους.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
OAKMW
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ