facebook  youtube  twitter  instagram 26/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ένα χρόνο στο περίμενε… [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/06/2019 11:05:02
Ένα χρόνο στο περίμενε… [φώτος]
«Και η υπομονή έχει τα όριά της», καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής του νέου σχεδίου πόλεως που έχουν εξαντλήσει κάθε ίχνος υπομονής και ανοχής απέναντι σε μία κατάσταση που κανένας δεν φαίνεται να φροντίζει ώστε να βελτιωθεί. Ο λόγος για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους (βλ. φώτος) μετά τις εργασίες που έγιναν για το δίκτυο ύδρευσης και για το φυσικό αέριο...

Με την ολοκλήρωση των εργασιών οι δρόμοι μπαζώθηκαν όπως-όπως μόνο χώμα με αποτέλεσμα το σύννεφο της σκόνης να είναι ένα μόνιμο φαινόμενο. Επίσης κάθε φορά που περνούν ή παρκάρουν αυτοκίνητα πετάγονται τα χαλίκια «σαν σφαίρες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, με τον κίνδυνο που αυτό συνεπάγεται για τους διερχόμενους. Όταν βρέχει χαλίκια και χώματα απομακρύνονται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αύλακες στα σημεία που έγιναν τα έργα.

Πρόκειται για μία κατάσταση εντελώς απαράδεκτη και ανυπόφορη για τους συμπολίτες μας που αναγκάζονται να την αντιμετωπίζουν καθημερινά εδώ και ένα χρόνο. Όταν μάλιστα βλέπουν ότι σε άλλες περιοχές (ακόμα και γειτονικές) οι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί και έχουν επανέλθει στην κανονική τους κατάσταση τους, αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ότι κανείς δεν τους υπολογίζει.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4W237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ