11/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Έλληνες γεωργοί χρηματοδοτούν ιρανικές τρομοκρατικές οργανώσεις;

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/06/2020 09:21:00
Μια πολύ περίεργη υπόθεση με την αγορά μεγάλων ποσοτήτων ουρίας (η οποία χρησιμοποιείται στα λιπάσματα) ερευνούν οι διωκτικές αρχές...

Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι εισαγγελικές αρχές κάνουν φύλλο και φτερό εταιρείες λιπασμάτων και πελάτες αυτών που αγόρασαν ιρανική ουρία από το πλοίο «Maria GS», το οποίο ξεφόρτωσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης 27.000 τόνους τον περασμένο Απρίλιο του 2020.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι διωκτικές αρχές έκαναν έφοδο στο συγκεκριμένο πλοίο το οποίο έμεινε περίπου 10 ημέρες για έλεγχο. Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αγοραστές παραδέχθηκαν ότι το καράβι είχε φορτώσει από το Ιράν και όχι από το Ομάν, όπως αρχικά είχαν δηλώσει.

Η υπόθεση λοιπόν του «Maria GS» περιπλέκεται αρκετά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται πάγωμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών τόσο των ελληνικών εταιρειών που έχουν αναμιχθεί στην υπόθεση, όσο και του πλοιοκτήτη. Κι όλα αυτά βέβαια έρχονται ως συνέπεια του γεγονότος ότι το προϊόν (η ουρία δηλαδή) παρήχθη σε ιρανικό εργοστάσιο το οποίο ανήκει στους αποκαλούμενους «Φρουρούς της Επανάστασης», τους οποίους οι ΗΠΑ έχουν κατατάξει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο συμπέρασμα Έλληνες γεωργοί να χρηματοδοτούν Ιρανικές τρομοκρατικές οργανώσεις… Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση η οποία θα απασχολήσει αρκετά την ειδησεογραφία το προσεχές διάστημα.

cnn.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3S12P
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ